Martijn Dost

Trainer, Coach, Enthousiasteling.

 

Mijn naam is Martijn Dost en sinds september, trotse eigenaar van Maverick Front. Ik focus me op het aanleren of aanscherpen van leiderschapsgedragingen en het creëren van teams die voor elkaar door het vuur gaan. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij het ministerie van defensie in verschillende leidinggevende functies. De groepen die ik heb aangestuurd varieerde van 5 tot 35 mannen en vrouwen.

 

Door de jaren heen heb ik het leidinggeven kunnen leren in de praktijk. Een leerschool waarin de mogelijkheid en ruimte was om fouten te mogen maken en experimenteren. Als pelotonscommandant was ik verantwoordelijk voor het analyse proces en de tactische uitvoering van diverse operationele opdrachten waarbij gevechtscontact een reële mogelijkheid was. Deze verantwoordelijkheid in de voorbereiding en uitvoering heeft mij inzichten gegeven die ik wil delen met Leiders en teams buiten defensie.

 

Naast het leidinggeven heb ik de eer gehad om leidinggevende te mogen leren hoe zij een leider kunnen zijn. Door middel van het aanleren van diverse technieken leerde ik deze toekomstig leidinggevende hoe zij op een inspirerende, motiverende en mensgerichte wijze, buitengewone resultaten konden bewerkstelligen. Resultaten die er toe doen binnen defensie, het gaat tenslotte om meer dan winst & verlies. Deze invalshoek van leiderschap maakt mij uniek in het vakgebied van trainers en coaches.

Ervaring

12 jaar Landmacht ervaring
ICF gecertificeerd Coach (in opleiding)
Pelotonscommandant tijdens operationele inzet

Missie

Het is mijn missie om bij te dragen aan de werkvreugde van werkend Nederland. Door leiders mensgericht te helpen leiden en het dichter bij elkaar brengen van teams door presentaties en trainingen draag ik bij aan het geluk op de werkvloer.

Visie

Cijfers liegen niet. Er wordt matig leiding gegeven in deze wereld. Goed leiderschap is niet vanzelfsprekend. Dit moet je leren, aanscherpen en constant bijsturen. Door het leren leiden en bouwen van teams draag ik bij aan de werkvreugde van werkend Nederland en worden buitengewone resultaten geboekt.