Skip to main content

Het opwerktraject

3 dagen leiderschapstraining: Leer de winnende principes toepassen op de werkvloer.

 

VRAAG INTAKE AAN

HET OPWERKTRAJECT

Doel van de training:

In deze 3 daagse training gaan jullie leiders zich verdiepen in de winnende principes van de krijgsmacht. Zij leren hoe zij deze kunnen toepassen in hun beroepspraktijk zodat er een hecht front gevormd wordt op de werkvloer. Na de training zijn zij in staat om hun mensen te inspireren, motiveren en verbinden zodat de doelstellingen behaald worden en iedereen met plezier naar zijn werk komt. Hierdoor dalen jullie verzuim- en verloopkosten en stijgt de effectiviteit. Onder de streep: Minder verlies, meer winst & meer plezier.

Garantie op vooruitgang

Wij trainen door tot u tevreden bent. Op deze manier bent u ervan verzekert dat de training van meerwaarde is voor uw bedrijf en loopt u geen risico. Wij maken gebruik van experts op hun vakgebied met unieke methodes om de stof over te brengen.

Training buiten operationele uren

Training tijdens operationele uren is niet altijd praktisch. Snappen wij. Daarom trainen wij ook buiten de standaard 0800/1700 tijden.

Nazorg door ICF coaches

Geen training volgen en vergeten. Wij leveren na iedere training nazorg in de vorm van internationaal gecertificeerde coaches.

Concreet, efficiënt & direct toepasbaar. Wij houden van actie en effectiviteit. Geen urenlang theoretisch verhaal maar praktisch bezig zijn. Met actieve leervormen zoals Airsoft, een Obstacle course of op de heide. Continu begeleiding & coaching van experts op hun vakgebied.

HET PROBLEEM

Het bedrijf zit vol specialisten die jarenlang ervaring hebben. Ze weten precies waar ze het over hebben op het vlak van productie. Interne doorstroom creëert ruimte voor groei. Je gunt de mannen op de werkvloer alles. Je beste productiemedewerkers laat je teamhoofd, manager of een andere vorm van leidinggevende functie bekleden. Het gaat al snel bergafwaarts. Het team komt niet in beweging, er is geen acceptatie en mensen komen met tegenzin naar hun werk. Het ziekteverzuim en het verloop in personeel stijgt. De teameffectiviteit daalt. Een ontzettend grote kostenpost. De prognoses en deadlines worden niet gehaald. De kosten moeten omlaag om in de toekomst te kunnen groeien. Er moet wat veranderen om weer te gaan winnen in het ondernemen.

DE OPLOSSING

Leiderschap is niet vanzelfsprekend. Leiderschap is niet simpel. Leiderschap is niet iets wat je 'even doet'. Het is een vaardigheid waaraan je moet werken om meester te worden. Met de training 'Het opwerktraject' gaan je leidinggevende dieper in op de belangrijkste winnende principes van de krijgsmacht. Met het toepassen van deze principes gaat u direct resultaat merken op de werkvloer. De principes worden op unieke wijze aangereikt waardoor uw mensen deze training nooit meer gaan vergeten. Nazorg door internationaal gecertificeerde coaches garanderen implementatie op de werkvloer. Tijdens de training krijgen zij les van de beste op hun vakgebied.

Onze belofte:

10% minder ziekteverzuim

Aandacht voor personeel. Tevreden werknemers. Gezonde bedrijfscultuur. Goed voor uw omzet en reputatie.

10% minder verloopkosten

Betrokken personeel. Krachtige waardes. Heldere doelen. De formule voor een verenigd front. Trots op het bedrijf waar je werkt. Top prestaties.

10% meer teameffectiviteit

Tevreden personeel, trots om bij u te werken. Geef ze autonomie en u krijgt er een fantastisch resultaat voor terug. Wij leren uw leidinggevende hoe.

De W.I.N. - WIN methode

4 stappen. Van onnodige kosten naar een onbreekbare bedrijfscultuur.

1.

Waarnemen

We onderzoeken op de werkvloer waar de meeste winst te behalen valt. Dit doen we met online surveys, 1op1 gesprekken met het jullie personeel en het managementteam en 360 graden feedback formulieren. Zo kunnen we groei, gegarandeerd inzichtelijk maken.

2.

Implementatie

Aan de slag met interactieve werkvormen en intervisie. Niet alleen nieuwe inzichten en inspiratie, maar ook specifieke uitdagingen van jullie leidinggevende bespreekbaar maken binnen de groep zodat ze weer vooruit kunnen op de werkvloer.

3.

Nazorg

Geen training volgen en in de waan van de dag vergeten. Internationaal gecertificeerde coaches assisteren door coaching on the job om het geleerde effectief en succesvol te kunnen toepassen. Een assessment na afloop om de gemaakte groei inzichtelijk te krijgen.

4.

WIN

Jullie plukken de vruchten. Na een training van vier uur zijn jullie leidinggevende in staat om duurzamer leiding te geven. Het resultaat op de werkvloer: Minder verzuim, Minder verloop en hogere effectiviteit binnen jullie teams.

Trainingsmethodieken

Hieronder een greep uit de verschillende trainingsmethodieken die wij inzetten om de winnende principes van de krijgsmacht aan uw personeel te leren. Klik op een onderwerp voor meer informatie.

airsoftklein

Airsoft als trainingsmethode

Jullie leren onder stressvolle omstandigheden beslissingen maken. Na de training wordt inzichtelijk gemaakt waar eventuele de ontwikkelmogelijkheden van uw personeel liggen.

Airsoft

Een ijsbad als trainingsmethode

Hoe gaan jouw medewerkers om met weerstand? Wanneer ze iets moeilijk vinden? Of als ze ergens tegenop zien? Wat je dan vaak ziet is dat mensen last krijgen van uitstelgedrag. De bulldozer-methode. Continu vooruit blijven schuiven. Terwijl vaak de meeste winst in de weerstand te behalen valt. Met het ijsbad kunnen we inzichtelijk maken wat uitstelgedrag met jouw medewerkers doet. Hoe ze hier fysiek en mentaal op reageren en we leren ze hoe ze hier het beste mee om kunnen gaan. Het ijsbad versterkt de weerstand van de alledaagse werkzaamheden en is daarom uitstekend geschikt voor het inzichtelijk maken van gedrag.

Een ijsbad

Masterclass 'Gezag' - Max Wildschut

Masterclass ‘Gezag’ – Max Wildschut

Klassikaal les als trainingsmethode

De locatie van een training is van grote invloed op je brein. Een inspirerende omgeving zet aan tot groei en verandering. Onder het dak van een monumentale Vlaamse schuur vind je een stijlvol en sfeervolle omgeving die zich ideaal schikt voor de training. Het fantastische pand bevindt zich midden in de natuur waardoor er delen van de training ook buiten plaats kunnen vinden. In de avond met z'n alle afsluiten met een borrel bij de open haard.

Klassikaal les als trainingsmethode

Internationaal gecertificeerde coaches

Geen training volgen en vergeten. Internationaal gecertificeerde coaches zorgen ervoor dat de training geïmplementeerd wordt op de werkvloer. Dit doen we door 1op1 coaching en het organiseren van intervisie momenten op de werkvloer.

Internationaal gecertificeerde coaches

Hindernisbaan als trainingsmethode

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.

Leiderschap in complexe situaties

Praktische informatie

3 dagen training voor uw leidinggevende of managers. Ook mogelijk in het weekend zodat het jullie geen downtime kost in het bedrijf. Vanuit een unieke locatie gaan jullie leidinggevende, 3 dagen aan de slag met de winnende principes van de krijgsmacht. Geen standaard programma maar op maat afgestemd op uw personeel. Door de Win-win methode krijgen zij precies wat ze nodig hebben op unieke wijze geleerd. Airsoft, een hindernisbaan & een inspirerende locatie horen allemaal bij het programma. Niet alleen een training maar tegelijkertijd een teambuilding van onschatbare waarde.

Vragen of onduidelijkheden?

Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen binnen 24 uur. Ook voor hulp bij het uitzoeken van de juiste training voor uw bedrijf of organisatie.

VRAAG INTAKE AAN
Publiek:
 • Middenkader.
 • Werkzaam bij productiebedrijven.
 • Minimaal 23 jaar. Anders in overleg met Maverick.
 • Inhoud is maatwerk dus voor eenieder leerzaam en praktisch toepasbaar.
Aanvullende informatie:
 • Nazorg door internationaal gecertificeerde coaches.
 • Niet goed of iets gemist? We trainen door tot u tevreden bent op onze kosten.
 • Ook mogelijk in weekenden zodat jullie operationeel kunnen blijven doordraaien.
Inhoud:
 • Inhoud is maatwerk, bijv:
 • Coachend leiderschap.
 • Persoonlijk leiderschap.
 • Leidinggeven zonder macht.
 • Leidinggeven aan zelfsturende teams.
 • Extreme Ownership.
 • Weerbaarheid/stressbestendigheid.
Prijs:
 • 2250 p.p,- excl btw. (Bij minimaal 8 deelnemers)
 • Training op diverse locaties.
 • Inclusief 2 coachingsgesprekken per deelnemer na de training. (max 8 personen)

Het team

Martijn Dost

Hoofdtrainer

Max Wildschut

Evolutionair Psycholoog

Maaike Rijk

Trainer / ICF life coach

Marc & Jeroen

Special forces airsoft training

Chris van der Linden

Cultuurspecialist