Skip to main content
 
 

Keynote presentatie : Extreme Ownership

Voor het bouwen, trainen en leiden van high-performance teams die willen winnen. Een presentatie van 60 minuten waarin fundamentele lessen vanuit de krijgsmacht worden gedeeld met uw bedrijf, team of organisatie.

Keynote presenatie: Extreme Ownership

Resultaat

Je leert waarom het nemen van verantwoordelijkheid de hoeksteen is van iedere succesvolle organisatie & waarom wij bij de krijgsmacht er blind op vertrouwen dat de man en vrouw naast ons zijn zaken voor elkaar heeft.

Resultaat

Inzicht in waarom wij bij defensie, letterlijk, voor elkaar door het vuur gaan en hoe je deze mindset ook binnen uw organisatie kunt creëren.

Resultaat

Het bouwen van high-performance teams hoeft niet tot morgen te wachten. De keynote presentatie is gevuld met praktische tips die direct toepasbaar zijn in uw werkveld. Lessen geleerd bij de krijgsmacht, een organisatie die onder snel variërende en stressvolle omstandigheden zijn lessen heeft geleerd en weet om te zetten naar succes.

Publiek

De doelstelling van de presentatie is het dichter bij elkaar brengen van teams die hun verantwoordelijkheid nemen en willen winnen. Hierdoor is de presentatie geschikt voor uw hele bedrijf, organisatie of team. Het aantal deelnemers is onbeperkt.

Kosten

Voor een presentatie van 60 minuten en Q&A van 15 minuten reken ik: 750,- euro excl. btw & reiskosten.

Locatie

Presentaties kunnen bij u op locatie gegeven worden of door mij geregeld worden. Hierbij moet u rekening houden met extra kosten t.b.v. het afhuren van een locatie en het regelen van de catering. (Koffie/thee/Fris)

Wat maakt onze diensten anders?

12 jaar ervaring binnen een organisatie waar het creëren van teams, effectief leiderschap en het behalen van doelen de allerhoogste prioriteit heeft.
Binnen een organisatie waarin 2e worden geen optie is.
Binnen een organisatie die functioneert in het hoogste geweldsspectrum, onder stressvolle omstandigheden en iedereen door het vuur gaat voor de man of vrouw naast zich.

Tijd om voortgang te boeken

Maatwerk

Je wilt je bedrijfsprocessen laten doorlopen en hebt daarom geen tijd voor training. Snap ik. Onze trainingen hoeven niet van 8 tot 5 te zijn. We kunnen je personeel ook in de avonduren trainen.

Garantie

Wanneer we aan de slag gaan bied ik garantie voor resultaat. Als je niet tevreden bent met de uitkomst na de training stuur ik geen factuur of gaan we op mijn kosten verder

Praktisch

Geen algemeen verhaal waarvan niemand de toepasbaarheid begrijpt in jullie werkveld. De presentatie wordt zo opgezet dat er link gelegd kan worden naar het werkveld waarbinnen jullie je bevinden.

Adrie van HaasterenEigenaar crossfit 013 Tilburg

dank aan Martijn Dost van Maverick Front. Met zijn presentatie inspireerde en motiveerde hij de groep op het gebied van samenwerking binnen een team.
Dat was ook nodig want kort erna kreeg de community te horen dat de Hero workout Murph niet opgedeeld mocht worden (om het minder zwaar te maken) en dat je het samen met jouw team moest aangaan en afmaken. Dit bleek een gouden zet, de workout was een groot succes!