Skip to main content

Een bedrijf laten groeien begint bij duurzaam leiderschap.

In een wereld waarin het individueel gewin over de gezondheid van andere gaat, zijn geen winnaars. Duurzaam leiderschap is de sleutel naar een gezonde organisatie die groeit en wint. Wij ondersteunen jullie leidinggevende met de winnende principes van de krijgsmacht die zich onder de meest stressvolle en uiteenlopende omstandigheden bewezen hebben.
Maak een afspraak

What’s in it for you?

25% minder ziekteverzuim

25% minder verloopkosten

25% meer teameffectiviteit

GAMECHANGERS

Garantie

Een analyse voor de training is de fundering voor de unieke trainingsmethodes die verzorgd worden door een team van experts. Niet tevreden? Dan trainen wij door op onze kosten.

Tijd is geld

Training tijdens reguliere werktijden niet praktisch voor jullie bedrijf? Wij verzorgen onze trainingen ook na 17:00 en in het weekend. Zo kunnen jullie bedrijfsprocessen, onverstoord doorgang vinden.

Implementatie

Gecertificeerde coaches ondersteunen jullie personeel bij de implementatie door 1op1 coaching en intervisie op de werkvloer. Zij maken de groei van jullie personeel inzichtelijk m.b.v. een rapport.

De W.I.N. - WIN methode

4 stappen. Van onnodige kosten naar een onbreekbare bedrijfscultuur.

1.

Waarnemen

We onderzoeken waar de meeste winst te behalen valt. Dit doen we m.b.v. digitale vragenlijsten, 1-op-1 gesprekken met het personeel en 360° feedback formulieren.

2.

Implementatie

We starten met de training. Airsoft, een bivak betrekken in het bos & klassikale instructie o.l.v. getrainde instructeurs met jarenlange krijgsmacht ervaring.

3.

Nazorg

Geen training volgen en in de waan van de dag vergeten.  Gecertificeerde coaches geven je coaching on the job om het geleerde effectief  te kunnen toepassen.

4.

WIN

25% minder verzuim- & verloopkosten. 25% meer teameffectiviteit. Meer winst om te kunnen groeien & een bedrijfscultuur waar je trots op kunt zijn.

1 dagdeel leiderschapstraining

De verkenning:

Kennismaking met de winnende principes van de Krijgsmacht.

Lees verder

3 daagse leiderschapstraining

Het opwerktraject:

Wij leren jullie leidinggevende hoe zij de kameraadschap van de krijgsmacht kunnen creëren op de werkvloer. Minder verzuim, minder verloop, meer winst.

Lees verder

Jaarprogramma leiderschapstraining (10 contactdagen, 4 x 1op1 coachingsgesprekken, 4 x intervisie op de werkplek)

De missie:

Training door experts. Unieke methodes. Onvergetelijk, praktisch en effectief. Leer de winnende principes van de krijgsmacht en vorm een front met de werkvloer.

Lees verder

Hulp nodig met kiezen? Neem contact met ons op en wij helpen jullie.

Neem contact op

Ook een Maverick zijn?

Dus jij wilt je personeel echt op de 1e plek zetten? Zorgen voor je mensen? Join onze club en wordt een Maverick. Wekelijks een mail met nieuwe content die jij als eerste leest.