Een bedrijf laten groeien begint bij duurzaam leiderschap.

In een wereld waarin het individueel gewin over de gezondheid van andere gaat, zijn geen winnaars. Duurzaam leiderschap is de sleutel naar een gezonde organisatie die groeit en wint. Leiderschap is niet vanzelfsprekend, het is een vaardigheid die geleerd & getraind moet worden. Wij ondersteunen jullie leidinggevende met de winnende principes van de krijgsmacht die zich onder de meest stressvolle en uiteenlopende omstandigheden bewezen hebben. Het is tijd om samen te komen. Tijd om als een front te vormen. Tijd om te winnen.
Maak een afspraak

25% minder ziekteverzuim

Aandacht voor personeel. Tevreden werknemers. Gezonde bedrijfscultuur. Goed voor uw omzet en reputatie.

25% minder verloopkosten

Betrokken personeel. Krachtige waardes. Heldere doelen. De formule voor een verenigd front. Trots op het bedrijf waar je werkt. Top prestaties.

25% meer teameffectiviteit

Tevreden personeel, trots om bij u te werken. Geef ze autonomie en u krijgt er een fantastisch resultaat voor terug. Wij leren uw leidinggevende hoe.

De W.I.N. - WIN methode

4 stappen. Van onnodige kosten naar een onbreekbare bedrijfscultuur.

1.

Waarnemen

We onderzoeken op de werkvloer waar de meeste winst te behalen valt. Dit doen we met online survey’s, 1op1 gesprekken met het personeel en management team en 360 graden feedback formulieren.

2.

Implementatie

We starten met de training. Airsoft, een basis oprichten in het bos & klassikale instructie o.l.v. getrainde instructeurs met jarenlange krijgsmacht ervaring.

3.

Nazorg

Geen training volgen en in de waan van de dag vergeten. Internationaal gecertificeerde coaches geven je coaching on the job om het geleerde effectief en succesvol te kunnen toepassen.

4.

WIN

Jullie plukken de vruchten. 25% minder verzuim- & verloopkosten. 25% meer teameffectiviteit. Onder de streep meer winst om te kunnen groeien & een bedrijfscultuur waar je trots op kunt zijn.

1 dagdeel leiderschapstraining

De verkenning:

Kennismaking met de winnende principes van de Krijgsmacht.

Lees verder

3 daagse leiderschapstraining

Het opwerktraject:

Wij leren jullie leidinggevende hoe zij de kameraadschap van de krijgsmacht kunnen creëren op de werkvloer. Minder verzuim, minder verloop, meer winst.

Lees verder

Jaarprogramma leiderschapstraining (10 contactdagen, 4 x 1op1 coachingsgesprekken, 4 x intervisie op de werkplek)

De missie:

Coaching. Concreet, praktisch & direct resultaat. Voor leiders die willen winnen.

Lees verder

1op1 Leiderschapscoaching

De begeleiding:

Coaching. Concreet, praktisch & direct resultaat. Voor leiders die willen winnen.

Lees verder

Hulp nodig met kiezen? Neem contact met ons op en wij helpen jullie.

Neem contact op

Tijd om te winnen.

Garantie

Een grondige analyse voor aanvang de training is de fundering voor de unieke trainingsmethodes die door een team van experts aan jullie leidinggevende gegeven wordt. Hierdoor sluit de training precies aan op jullie behoefte en garanderen wij garantie op vooruitgang. Niet tevreden? Dan trainen wij door op onze kosten.

Tijd is geld

Training tijdens reguliere werktijden niet praktisch voor jullie bedrijf? Wij trainen ook na 17:00 en in het weekend.

Implementatie

Geen training volgen en in de waan van de dag vergeten. Internationaal gecertificeerde coaches ondersteunen uw personeel bij de implementatie van de training door 1op1 coaching en intervisie op de werkvloer. Daarnaast maken zij de groei van jullie personeel inzichtelijk zodat jullie precies weten wat de geboekte voortgang is geweest.