Een bedrijf laten groeien begint bij duurzaam leiderschap.

In een wereld waarin het individueel gewin over de gezondheid van andere gaat, zijn geen winnaars. Duurzaam leiderschap is de sleutel naar een gezonde organisatie die groeit en wint. Wij ondersteunen jullie leidinggevende met de winnende principes van de krijgsmacht die zich onder de meest stressvolle en uiteenlopende omstandigheden bewezen hebben.
Maak een afspraak

What’s in it for you?

25% minder ziekteverzuim

25% minder verloopkosten

25% meer teameffectiviteit

GAMECHANGERS

Garantie

Een grondige analyse voor aanvang van de training is de fundering voor de unieke trainingsmethodes die door een team van experts aan jullie leidinggevende gegeven wordt. Hierdoor sluit de training precies aan op jullie behoefte en garanderen wij garantie op vooruitgang. Niet tevreden? Dan trainen wij door op onze kosten.

Tijd is geld

Training tijdens reguliere werktijden niet praktisch voor jullie bedrijf? Wij trainen ook na 17:00 en in het weekend.

Implementatie

Geen training volgen en in de waan van de dag vergeten. Internationaal gecertificeerde coaches ondersteunen jullie personeel bij de implementatie van de training door 1op1 coaching en intervisie op de werkvloer. Daarnaast maken zij de groei van jullie personeel inzichtelijk zodat jullie precies weten wat de geboekte voortgang is geweest.

De W.I.N. - WIN methode

4 stappen. Van onnodige kosten naar een onbreekbare bedrijfscultuur.

1.

Waarnemen

We onderzoeken op de werkvloer waar de meeste winst te behalen valt. Dit doen we met online survey’s, 1op1 gesprekken met het personeel en management team en 360 graden feedback formulieren.

2.

Implementatie

We starten met de training. Airsoft, een basis oprichten in het bos & klassikale instructie o.l.v. getrainde instructeurs met jarenlange krijgsmacht ervaring.

3.

Nazorg

Geen training volgen en in de waan van de dag vergeten. Internationaal gecertificeerde coaches geven je coaching on the job om het geleerde effectief en succesvol te kunnen toepassen.

4.

WIN

Jullie plukken de vruchten. 25% minder verzuim- & verloopkosten. 25% meer teameffectiviteit. Onder de streep meer winst om te kunnen groeien & een bedrijfscultuur waar je trots op kunt zijn.

1 dagdeel leiderschapstraining

De verkenning:

Kennismaking met de winnende principes van de Krijgsmacht.

Lees verder

3 daagse leiderschapstraining

Het opwerktraject:

Wij leren jullie leidinggevende hoe zij de kameraadschap van de krijgsmacht kunnen creëren op de werkvloer. Minder verzuim, minder verloop, meer winst.

Lees verder

Jaarprogramma leiderschapstraining (10 contactdagen, 4 x 1op1 coachingsgesprekken, 4 x intervisie op de werkplek)

De missie:

Training door experts. Unieke methodes. Onvergetelijk, praktisch en effectief. Leer de winnende principes van de krijgsmacht en vorm een front met de werkvloer.

Lees verder

Hulp nodig met kiezen? Neem contact met ons op en wij helpen jullie.

Neem contact op

Ook een Maverick zijn?

Dus jij wilt je personeel echt op de 1e plek zetten? Zorgen voor je mensen? Join onze club en wordt een Maverick. Wekelijks een mail met nieuwe content die jij als eerste leest.