De verkenning

1 dagdeel leiderschapstraining: Maak kennis met de winnende principes van de krijgsmacht.

 

VRAAG INTAKE AAN

DE VERKENNING

Doel van de training:

De 1e stap naar het creëren van kameraadschap binnen jullie organisatie. Wij leren jullie leidinggevende en managers hoe zij bewust hun leiderschap kunnen inzetten om de verbinding tussen het personeel te optimaliseren. Zij leren hoe ze een onbreekbare bedrijfscultuur kunnen creëren waarin iedereen met plezier naar het werk komt en samen willen winnen en presteren.

Garantie op vooruitgang

Een grondige analyse voor aanvang de training is de fundering voor de unieke trainingsmethodes die door een team van experts aan jullie leidinggevende gegeven wordt. Hierdoor sluit de training precies aan op jullie behoefte en garanderen wij garantie op vooruitgang. Niet tevreden? Dan trainen wij door op onze kosten.

Training buiten operationele uren

Training tijdens reguliere werktijden niet praktisch voor jullie bedrijf? Wij trainen ook na 17:00 en in het weekend.

Nazorg door ICF coaches

Geen training volgen en in de waan van de dag vergeten. Internationaal gecertificeerde coaches ondersteunen uw personeel bij de implementatie van de training door 1op1 coaching en intervisie op de werkvloer. Daarnaast maken zij de groei van jullie personeel inzichtelijk zodat jullie precies weten wat de geboekte voortgang is geweest.

Concreet, efficiënt & direct toepasbaar. Wij houden van actie en effectiviteit. Geen urenlang theoretisch verhaal maar praktisch bezig zijn. Met actieve leervormen zoals Airsoft, een Obstacle course of op de heide. Continu begeleiding & coaching van experts op hun vakgebied.

HET PROBLEEM

Het bedrijf zit vol specialisten die jarenlang ervaring hebben. Ze weten precies waar ze het over hebben op het vlak van productie. Interne doorstroom creëert ruimte voor groei. Je gunt de mannen op de werkvloer alles. Je beste productiemedewerkers laat je teamhoofd, manager of een andere vorm van leidinggevende functie bekleden. Het gaat al snel bergafwaarts. Het team komt niet in beweging, er is geen acceptatie en mensen komen met tegenzin naar hun werk. Het ziekteverzuim en het verloop in personeel stijgt. De teameffectiviteit daalt. Een ontzettend grote kostenpost. De prognoses en deadlines worden niet gehaald. De kosten moeten omlaag om in de toekomst te kunnen groeien. Er moet wat veranderen om weer te gaan winnen in het ondernemen.

DE OPLOSSING

Leiderschap is niet vanzelfsprekend. Leiderschap is niet simpel. Leiderschap is niet iets wat je 'even doet'. Het is een vaardigheid waaraan je moet werken om meester te worden. Met de training 'De verkenning' maken je leidinggevende kennis met de winnende principes van de krijgsmacht. In een interactieve training geven wij je leidinggevende tools om in te zetten op de werkvloer. We leren ze duurzaam leidinggeven. Hierdoor kunnen zij een gevoel van kameraadschap creëren wat bij de krijgsmacht het essentiële ingrediënt is om te winnen.

Onze belofte:

5% minder ziekteverzuim

Aandacht voor personeel. Tevreden werknemers. Gezonde bedrijfscultuur. Goed voor uw omzet en reputatie.

5% minder verloopkosten

Betrokken personeel. Krachtige waardes. Heldere doelen. De formule voor een verenigd front. Trots op het bedrijf waar je werkt. Top prestaties.

5% meer teameffectiviteit

Tevreden personeel, trots om bij u te werken. Geef ze autonomie en u krijgt er een fantastisch resultaat voor terug. Wij leren uw leidinggevende hoe.

De W.I.N. - WIN methode

4 stappen. Van onnodige kosten naar een onbreekbare bedrijfscultuur.

1.

Waarnemen

We onderzoeken op de werkvloer waar de meeste winst te behalen valt. Dit doen we met online survey’s, 1op1 gesprekken met het jullie personeel en het managementteam en 360 graden feedback formulieren.

2.

Implementatie

Aan de slag met interactieve werkvormen en intervisie. Niet alleen nieuwe inzichten en inspiratie, maar ook specifieke uitdagingen van jullie leidinggevende bespreekbaar maken binnen de groep zodat zij weer vooruit kunnen op de werkvloer.

3.

Nazorg

Geen training volgen en in de waan van de dag vergeten. Internationaal gecertificeerde coaches assisteren door coaching on the job om het geleerde effectief en succesvol te kunnen toepassen.

4.

WIN

Jullie plukken de vruchten. Na een training van vier uur zijn jullie leidinggevende in staat om duurzamer leiding te geven. Het resultaat op de werkvloer: Minder verzuim, Minder verloop en hogere effectiviteit binnen jullie teams.

Praktische informatie

Een complete middag training op locatie voor uw leidinggevende of managers. De mogelijkheid om uw personeel te trainen in het creëren van kameraadschappelijke teams. Leer technieken en tools toepassen voor optimaal presterende teams die met plezier naar hun werk komen. Geen hoge verloopkosten meer. Geen hoog ziekteverzuim. Teams die willen winnen.

Vragen of onduidelijkheden?

Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen binnen 24 uur. Ook voor hulp bij het uitzoeken van de juiste training voor uw bedrijf of organisatie.

VRAAG INTAKE AAN
Publiek:
 • Middenkader.
 • Werkzaam bij productiebedrijven.
 • Minimaal 21 jaar. Anders in overleg met Maverick.
 • Inhoud is maatwerk dus voor eenieder leerzaam en praktisch toepasbaar.
Aanvullende informatie:
 • Nazorg door internationaal gecertificeerde coaches.
 • Niet goed of iets gemist? We trainen door tot u tevreden bent op onze kosten.
 • Ook buiten de reguliere 0800/1700 tijden. U bent druk, dat begrijpen wij. Na 1700 of in het weekend is geen probleem.
Inhoud:
 • Inhoud is maatwerk, bijv:
 • Coachend leiderschap.
 • Persoonlijk leiderschap.
 • Leidinggeven zonder macht.
 • Leidinggeven aan zelfsturende teams.
 • Extreme Ownership.
 • Weerbaarheid/stressbestendigheid.
Prijs:
 • 500,- excl btw.
 • Training op bedrijfslocatie.
 • Inclusief 1 coachingsgesprek per deelnemer na de training. (max 8 personen)