Skip to main content

De missie

Jaarprogramma leiderschapstraining (10 contactdagen, 4 x 1op1 coachingsgesprekken, 4 x intervisie op de werkplek)

 

VRAAG INTAKE AAN

DE MISSIE

Doel van de training:

Het jaartraject de missie staat garant voor onze belofte. Wij leren jullie leidinggevende de winnende principes van de krijgsmacht waardoor zij in staat zijn de verbondenheid en kameraadschap op de werkvloer naar het hoogste niveau te tillen. De training geeft ze tools en theoretische onderbouwing om de gestelde doelen en ambities te bereiken. Iedereen met plezier van en naar zijn werk.

GAMECHANGERS

Garantie

Een analyse voor de training is de fundering voor de unieke trainingsmethodes die verzorgd worden door een team van experts. Niet tevreden? Dan trainen wij door op onze kosten.

Tijd is geld

Training tijdens reguliere werktijden niet praktisch voor jullie bedrijf? Wij verzorgen onze trainingen ook na 17:00 en in het weekend. Zo kunnen jullie bedrijfsprocessen, onverstoord doorgang vinden.

Implementatie

Gecertificeerde coaches ondersteunen jullie personeel bij de implementatie door 1op1 coaching en intervisie op de werkvloer. Zij maken de groei van jullie personeel inzichtelijk in een rapport.

Concreet, efficiënt & direct toepasbaar. Wij houden van actie en effectiviteit. Geen urenlang theoretisch verhaal maar praktisch bezig zijn. Met actieve leervormen zoals Airsoft, een Obstacle course of op de op bivak gaan. Maar ook tijd voor rust en reflectie in een 15e-eeuwse boerderij. Continu begeleiding & coaching van experts op hun vakgebied. Geen 1 man team, maar een samenstelling van specialisten om jullie leidinggevende de training te geven die ze verdienen.

HET PROBLEEM

Het bedrijf zit vol specialisten die jarenlang ervaring hebben. Ze weten precies waar ze het over hebben op het vlak van hun specialiteit. Interne doorstroom creëert ruimte voor groei. Je gunt de mannen op de werkvloer alles. Je beste medewerkers laat je teamhoofd, manager of een andere vorm van leidinggevende functie bekleden. Het gaat al snel bergafwaarts. Het team komt niet in beweging, er is geen acceptatie en mensen komen met tegenzin naar hun werk. Het ziekteverzuim en het verloop in personeel stijgt. De teameffectiviteit daalt. Een ontzettend grote kostenpost. De prognoses en deadlines worden niet gehaald. De kosten moeten omlaag om in de toekomst te kunnen groeien. Er moet wat veranderen om weer te gaan winnen in het ondernemen.

DE OPLOSSING

Leiderschap is niet vanzelfsprekend. Leiderschap is niet simpel. Leiderschap is niet iets wat je 'even doet'. Het is een vaardigheid waaraan je moet werken om meester te worden. Met deze training leren je leidinggevende de winnende principes van de krijgsmacht. Met het toepassen van deze principes gaat u direct resultaat merken op de werkvloer. De principes worden op unieke wijze aangereikt waardoor uw mensen deze training nooit meer gaan vergeten. Nazorg door internationaal gecertificeerde coaches garanderen implementatie op de werkvloer. Tijdens de training krijgen zij les van de beste op hun vakgebied.

Onze belofte:

25% minder ziekteverzuim

25% minder verloopkosten

25% meer teameffectiviteit

De W.I.N. - WIN methode

4 stappen. Van onnodige kosten naar een onbreekbare bedrijfscultuur.

1.

Waarnemen

We onderzoeken op de werkvloer waar de meeste winst te behalen valt. Dit doen we met online survey’s, 1op1 gesprekken met het jullie personeel en het managementteam en 360 graden feedback formulieren. Zo kunnen we groei, gegarandeerd inzichtelijk maken.

2.

Implementatie

Aan de slag met interactieve werkvormen en intervisie. Niet alleen nieuwe inzichten en inspiratie, maar ook specifieke uitdagingen van jullie leidinggevende bespreekbaar maken binnen de groep zodat zij weer vooruit kunnen op de werkvloer.

3.

Nazorg

Geen training volgen en in de waan van de dag vergeten. Internationaal gecertificeerde coaches assisteren door coaching on the job om het geleerde effectief en succesvol te kunnen toepassen. Een assessment na afloop om de gemaakte groei inzichtelijk te krijgen.

4.

WIN

Jullie plukken de vruchten. Na een training van vier uur zijn jullie leidinggevende in staat om duurzamer leiding te geven. Het resultaat op de werkvloer: Minder verzuim, Minder verloop en hogere effectiviteit binnen jullie teams.

Trainingsmethodieken

Hieronder een greep uit de verschillende trainingsmethodieken die wij inzetten om de winnende principes van de krijgsmacht aan uw personeel te leren. Klik op een onderwerp voor meer informatie.

Op bivak als trainingsmethode

Je leert jezelf nergens zo goed kennen als buiten je comfortzone. Voor vele zal dit weekend daartoe behoren. We gaan een bivak betrekken. Vanuit daar worden verschillende opdrachten uitgevoerd om jullie leiders te leren omgaan met weerstand, het leiden van groepen & groepsdynamiek. Een unieke wijze om meester te worden in leiderschap.

We gaan op bivak

airsoftklein

Airsoft als trainingsmethode

Jullie leren onder stressvolle omstandigheden beslissingen maken. Na de training wordt inzichtelijk gemaakt waar eventuele de ontwikkelmogelijkheden van uw personeel liggen.

Airsoft

Een ijsbad als trainingsmethode

Hoe gaan jouw medewerkers om met weerstand? Wanneer ze iets moeilijk vinden? Of als ze ergens tegenop zien? Wat je dan vaak ziet is dat mensen last krijgen van uitstelgedrag. De bulldozer-methode. Continu vooruit blijven schuiven. Terwijl vaak de meeste winst in de weerstand te behalen valt. Met het ijsbad kunnen we inzichtelijk maken wat uitstelgedrag met jouw medewerkers doet. Hoe ze hier fysiek en mentaal op reageren en we leren ze hoe ze hier het beste mee om kunnen gaan. Het ijsbad versterkt de weerstand van de alledaagse werkzaamheden en is daarom uitstekend geschikt voor het inzichtelijk maken van gedrag.

Een ijsbad

Klassikaal les als trainingsmethode

De locatie van een training is van grote invloed op je brein. Een inspirerende omgeving zet aan tot groei en verandering. Onder het dak van een monumentale Vlaamse schuur vind je een stijlvol en sfeervolle omgeving die zich ideaal schikt voor de training. Het fantastische pand bevindt zich midden in de natuur waardoor er delen van de training ook buiten plaats kunnen vinden. In de avond met z'n alle afsluiten met een borrel bij de open haard.

Klassikaal les als trainingsmethode

Internationaal gecertificeerde coaches

Geen training volgen en vergeten. Internationaal gecertificeerde coaches zorgen ervoor dat de training geïmplementeerd wordt op de werkvloer. Dit doen we door 1op1 coaching en het organiseren van intervisie momenten op de werkvloer.

Internationaal gecertificeerde coaches

Hindernisbaan als trainingsmethode

Op een hindernisbaan gaan we aan de slag met diverse scenario's. De leidinggevende krijgen ieder een uitdaging die ze met hun team moeten oplossen. Hiervoor gebruiken we diverse hindernissen als ondersteuning. Leiderschapsgedrag wordt 1op1 teruggekoppeld, individueel en met de groep om zodoende een maximaal leerresultaat te verzekeren. Niet alleen van je eigen situaties leren, maar met elkaar in co-creatie.

Leiderschap in complexe situaties

Praktische informatie

10 contactdagen voor uw leidinggevende of managers. 4 dagdelen intervisie op de werkplek. 4 1op1 coachingsgesprekken door een internationaal gecertificeerde coach per persoon. Ook mogelijk in het weekend, zodat het jullie geen downtime kost in het bedrijf. Vanuit een unieke locatie, gaan jullie leidinggevende aan de slag met de winnende principes van de krijgsmacht. Geen standaard programma, maar op maat afgestemd op uw personeel. Door de Win-win methode krijgen ze precies wat ze nodig hebben op unieke manier geleerd. Airsoft, een hindernisbaan & een inspirerende locatie horen allemaal bij het programma. Daarnaast is het bivak ook een onderdeel van het programma waarin uw leidinggevende gaan overnachten en trainen in het bos. Niet alleen een training, maar tegelijkertijd een teambuilding van onschatbare waarde. We sluiten het traject af met een bbq en bespreken de geboekte voortgang.

Vragen of onduidelijkheden?

Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen binnen 24 uur. Ook voor hulp bij het uitzoeken van de juiste training voor uw bedrijf of organisatie.

VRAAG INTAKE AAN
Publiek:
 • Middenkader.
 • Minimaal 23 jaar. Anders in overleg met Maverick.
 • Inhoud is maatwerk dus voor eenieder leerzaam en praktisch toepasbaar.
Aanvullende informatie:
 • Nazorg door internationaal gecertificeerde coaches.
 • Niet goed of iets gemist? We trainen door tot u tevreden bent op onze kosten.
 • Ook mogelijk in weekenden zodat jullie operationeel kunnen blijven doordraaien.
Inhoud:
 • Inhoud is maatwerk, bijv:
 • Coachend leiderschap.
 • Persoonlijk leiderschap.
 • Leidinggeven zonder macht.
 • Leidinggeven aan zelfsturende teams.
 • Extreme Ownership.
 • Weerbaarheid/stressbestendigheid.
Prijs:
 • 6995,- p.p. excl btw. (bij 8 deelnemers) (695,- per dag, per persoon)
 • Training op diverse locaties.
 • Inclusief lunch, koffie, thee
 • Inclusief naslagwerk
 • Inclusief 4 coachingsgesprekken per deelnemer na de training. (max 8 personen)