Skip to main content

Coaching

Naast verschillende trainingen ben ik ook beschikbaar voor 1op1 coaching. We gaan samen werken aan de leervragen die ik je help opstellen. Vanuit mijn ervaring zal ik je door vraagstelling helpen de antwoorden te vinden. Ik hou echter ook van no-nonsense coaching. Wanneer ik denk dat het nodig is zal ik meer bijsturen in de coaching. Recht door zee en daadkrachtig zijn 2 waardes die ik op prijs stel binnen mijn begeleiding. Direct toepasbaar, direct effect.

Resultaat:

Je gaat bewust worden van verschillende leerpunten die je hebt binnen het domein van leiderschap. Hier gaan we vervolgens structureel aan werken om jou te helpen groeien naar het hoogst mogelijk resultaat.

Resultaat:

No-nonsense coaching betekent direct effect. We gaan niet sessies lang om de olifant in de kamer heen draaien. Hierdoor garandeer ik binnen 3 afspraken, duidelijk vooruitgang op de leervraag of probleemstelling. Anders krijgt u uw geld terug.

Mogelijkheden:

De coaching kan ook bij jouw op de werkvloer, via skype of aan de telefoon. Zo hoef jij niet te reizen en kost het jou minder tijd.

Aanvullende info:

•Direct effect
•Volledige aandacht
•Money back guarantee wanneer u binnen 3 gesprekken geen essentieel verschil merkbaar is.
•Ook mogelijk op afstand d.m.v. Skype of andere digitale middelen.
•6 sessies voor 575,- (excl. btw, excl. reiskosten)

Tijd om voortgang te boeken

Aan de slag

Jij wilt vooruit. Actie ondernemen. Voortgang boeken. Neem nu contact met mij op voor het inplannen van een intake.

Garantie

Wanneer we aan de slag gaan bied ik garantie voor resultaat. Als je niet tevreden bent met de uitkomst na de coaching stuur ik geen factuur en gaan we op mijn kosten verder.

Praktisch

Geen sessies lang om de olifant heen draaien. Concrete stappen zetten. Niet langer coachen dan nodig. Binnen 3 sessies garantie op vooruitgang.

Wat maakt onze diensten anders?

Leer de belangrijkste lessen van de krijgsmacht. Een organisatie waar het creëren van teams, effectief leiderschap en het behalen van doelen de allerhoogste prioriteit heeft.
Binnen een organisatie waarin 2e worden geen optie is.
Binnen een organisatie die functioneert in het hoogste geweldsspectrum, onder stressvolle omstandigheden en iedereen door het vuur gaat voor de man of vrouw naast zich.
Rene AbelhausenInternational Sales Manager

Martijn voert zijn gesprekken eerlijk, zonder waardeoordeel en met respect. Hierbij zet hij jou aan het denken en laat je zelf zoeken naar een antwoord. Hij zal altijd doorvragen om de kern van het verhaal te achterhalen en schroomt niet om vervolgens een confronterende spiegel voor te houden indien nodig.

Maud LimpensFreelance Visual Concept Designe

Martijn is een gecertificeerd coach die precies de juiste vragen weet te stellen. Door goed te luisteren vat hij je verhaal op een heldere manier samen, waardoor je (misschien op een confronterende manier) bepaalde inzichten krijgt. Inzichten die je verder helpen om bijvoorbeeld keuzes te maken. Naast dat je zelf antwoorden en/of oplossingen vindt, geeft Martijn je ook handvatten die je in het dagelijkse leven hulp bieden. Kortom: ik raad iedereen een coachingssessie aan. Het maakt niet uit op welk gebied je 'problemen' ervaart. Martijn helpt je hoe dan ook een stap verder.

Kim PetersOnderofficier Koninklijke Landmacht

Martijn luistert goed naar je en hij is niet te beroerd om de vinger op de zere plek te leggen wanneer hij ziet dat dit je vooruit gaat helpen. Gesprekken met Martijn zijn altijd prettig, respectvol en eerlijk. Ik heb door hem geleerd mij meer open te stellen en anders tegen zaken aan te kijken.